Otvorene prijave za 6. nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS)

Otvorene prijave za 6. nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS)

Pozivamo vas na 6. Forum obiteljskog smještaja (FOS), najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača. Ovogodišnji FOS dolazi u Pazin te će se održati 27. – 28. 3. 2020. u Spomen domu Pazin.
Dvodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dan pored institucionalnih tema kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu i predstavljanje jedinstvene kreditne linije za financiranje rada privatnih iznajmljivača Ministarstva turizma i Hrvatske banke za obnovu i razvitak održati će se i dva panela. Tema prvog panela je „Sprječavanje neregistriranog pružanja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu“ na kojem očekujemo predstavnike ministarstva turizma, turističke inspekcije i predstavnika booking platforme, dok će tema drugog panela biti „Tajna uspješnih iznajmljivača“ na kojem će sudjelovati prošlogodišnji dobitnici priznanja hrvatskih i europskih nagrada za najbolji obiteljski smještaj.
Posebno izdvajamo uvijek aktualno porezno savjetovanje o poreznim obvezama pružatelja smještaja u domaćinstvu.
Drugi dan u dinamičnom tempu predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja. Izdvajamo prezentacije o prednostima rada s putničkim agencijama i zanimljivo predavanje o tome kako ponuda aktivnih oblika turizam može pomoći povećanju booking u destinaciji. Također možete poslušati zanimljiva predavanja o destinacijskom marketingu i kako se prilagoditi novim turističkim trendovima. Specijalizirani blok donosi teme dizajna interijera i izradi vizualne šetnje (fotografiranje 360°) i važnosti vlastite web stranice u on line oglašavanju vašeg objekta.
Za vas smo pripremili i B2B izložbeni prostor sa specijaliziranom ponudom proizvoda i usluga uz izravne prezentacije krajnjim kupcima.
Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret s dobavljačima proizvoda i usluga za vaše objekte – dođite i uspješno započnite turističku godinu.
Više informacija kao i sam program događanja možete vidjeti na web stranici Foruma (stavi link)
Napominjemo da je sudjelovanje na FOS-u besplatno, a online prijave otvorene su do popunjenja i dostupne putem linka PRIJAVI SE!

Veselimo se vašem dolasku!