Kako doći do nas?

Općini Marina možete pristupiti cestom, zrakom ili morem. Općina se nalazi uz jadransku obalnu magistralu (D8) koja povezuje južni dio Hrvatske sa svojim zaleđem. Ako dolazite sa sjevera, krenite državnom cestom D1 iz Zagreba preko Karlovca, Gračaca, Knina i Drniša – to će vas odvesti izravno u Marinu. A ako dolazite iz Italije, trebali biste uzeti jadransku obalnu cestu preko Rijeke, Senja, Zadra i Šibenika. Ako želite zračni prijevoz, zračna luka “Resnik” je udaljena samo 15 km.
Split je udaljen samo 40 km. Split je izuzetno dobro povezan s ostatkom Europe. U središtu grada nalazi se međunarodna autobusna stanica, željeznička stanica i luka. Split je također dostupan morem. Možete odabrati trajektnu liniju iz Rijeke, Zadra ili Dubrovnika (uz obalu) ili u inozemstvu iz Ancone, Pescare, Barija ili Venecije.

OTKRIJTE DALMACIJU

Općina MARINA kako do nas:

Najpopularniji način prijevoza u Hrvatsku je automobilom, a najlakši put do obale je preko autoceste A1, popularno zvane “Dalmatina”. Autoputom A1 vozite do izlaza Šibenik ili Prgomet. Kada dođete do mjesne ceste, skrenite od Šibenika u smjeru Splita oko pola sata dok ne dođete do izlaza Prgomet, koji je tek nekoliko kilometara udaljen od Trogira. Kada dođete do raskrižja Plano, nastavite vožnju na trogirskom obilaznicom prema sjeveru još 11 km.

Marina je dobro povezana sa autobusnim linijama najvećih autoprijevoznika. Postoje i lokalne autobusne linije koje povezuju cijelu općinu Marina s Trogirom. Raspored izravnih autobusnih linija koji povezuju Marinu s glavnim hrvatskim općinama dostupan je na web stranici http://www.buscroatia.com.

Međunarodna zračna luka Split, udaljena svega 15 km od Marine, izvrsno je povezana brojnim zračnim linijama sa metropolama Europe i svijeta. Autobus br. 37 odlazi s zračne luke svakih 20 minuta. Također veliki broj autobusnih linija povezuje grad Trogir i Marinu.

Ako dolazite u Hrvatsku trajektom ili bilo kojim drugim plovilom, najbliža luka je u Splitu. Split je povezan s mnogim prekomorskim zemljama, posebice s Italijom s najmanje četiri različitlinije koje prometuju i do nekoliko puta dnevno.