Mjesec hrvatskog turizma

Mjesec hrvatskog turizma

Od 1. listopada krenula je akcija „Mjesec hrvatskog turizma“, projekt Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice u sklopu kojeg su brojne turističke usluge i doživljaji dostupni po minimalno 35 posto povoljnijim cijenama. Tako svi hrvatski građani, ali i inozemni gosti koji će tijekom listopada boraviti u Hrvatskoj, po atraktivnim cijenama mogu doživjeti i iskusiti turističke usluge u svim dijelovima Hrvatske koje su dostupne na portalu „Mjesec hrvatskog turizma“.

Cilj projekta je poticanje domaćeg turizma i povećanje turističkog prometa u posezoni, a do sada na je web stranici www.mjesechrvatskogturizma.hr preko 200 ponuda subjekata koji nude popust od najmanje 35%. U cilju promocije navedene ponude provodi se marketing kampanja na svim medijskim platformama (televizija, radio, društvene mreže i sl.).
U akciju se mogu uključiti svi turistički subjekti (hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, zabavni parkovi i dr.) te pozivamo sve zainteresirane da se priključite i da daju svoj doprinos ovom projektu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti direktno na web stranici www.mjesechrvatskogturizma.hr/poduzetnici/registracija ili svoja pitanja i ponude poslati na e-mail adresu info@mjesechrvatskogturizma.hr odakle će biti upućeni u daljnju proceduru.