Otvorene prijave za 6. nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS)

Otvorene prijave za 6. nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS)

Pozivamo vas na 6. Forum obiteljskog smještaja (FOS), najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača. Ovogodišnji FOS dolazi u Pazin te će se održati 12. – 13. 11. 2021. u Spomen domu Pazin.

Dvodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dan pored institucionalnih tema kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu održati će se i panel na temu „Budućnost obiteljskog smještaja“ na kojem očekujemo predstavnike Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice, Zajednice obiteljskog turizma HGK koji će raspravljati o budućem smjeru razvoja obiteljski smještaj i njegovoj poziciji u narednoj Strategije razvoja održivog turizma do 2030 godine.
Prvi dan vas još očekuju predavanja o Booking.com trendovima za 2022 godinu kao i atraktivno predavanje o važnost suradnje privatnih iznajmljivača sa pružateljima ostalih usluga u turizmu
Drugi dan u dinamičnom tempu predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja. Izdvajamo prezentacije o prednostima rada s putničkim agencijama i zanimljiva predavanje o prilagodbi novim turističkim trendovima i kako kvalitetno osmisliti strategiju upravljanja cijenama svojih objekata. Također možete poslušati zanimljivo predavanja o važnosti stalne edukacije iznajmljivača obiteljskog smještaja. Specijalizirani blok donosi teme dizajna interijera i kako se što bolje pozicionirati na Google tražilici da bi vaš objekt bio vidljiviji potencijalnim gostima.

Na kraju vas čeka uvijek aktualno i zanimljivo predavanje o poreznom položaj pružatelja smještaja u domaćinstvu.
Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret s dobavljačima proizvoda i usluga za vaše objekte – dođite i kvalitetno se pripremite za narednu turističku godinu.

Više informacija kao i sam program događanja možete vidjeti na stranici Foruma https://fos.hgk.hr/

Sudjelovanje na FOS-u je besplatno uz obveznu online prijavu putem linka PRIJAVITE SE

NAPOMENA: Svi posjetitelji Foruma moraju imati važeće EU Digitalne COVID potvrde.

Za one koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu testiranje će biti omogućeno ispred ulaza u Spomen dom.

 

Prijave za 6. nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS)