Zatvori

O nama

Općina Marina – predivna priroda, nedirnute plaže, čisto more i mnoštvo zabave za cijelu obitelj

Kontakt info

DJEČJA UTRKA HILEJA - TRČANJEM DO ZDRAVLJA

Svi znamo da je kretanje iznimno važno, no koliko se današnja djeca kreću?

Svjedoci smo da većinu svoga vremena provode u školi, vrtiću, kod kuće ispred malih ekrana, rijetko tko pješači i do škole. A činjenica je da su hodanje i trčanje u stvari najprirodnija fizička aktivnost u svakom čovjeku. Trčanje i hodanje kod djece doprinosi ne samo fizičkom, već i mentalnom zdravlju što je i cilj ove utrke. Stoga Općina Marina i Turistička zajednica Općine Marina i ove godine organiziraju Dječju utrku Hileja. 

Utrka će se održati 03. lipnja 2023. godine u Marini.

Detalji o početku i kategorijama bit će naknadno objavljeni nakon prikupljenih prijavnica.

U utrci će moći sudjelovati djeca jasličkog, vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta.

Napominjemo kako će djeci koja pohađaju vrtić ili osnovnu školu na području Općine Marina prijavnice biti podijeljene u vrtiću i u školi na satu tjelesnog.

Sva ostala djeca da bi mogla sudjelovati potrebno je ispuniti prijavnicu koju možete pronaći u nastavku te je poslati na e-mail adresu info@tz-marina.hr ili donijeti osobno u ured Turističke zajednice Općine Marina. Prijave su otvorene do 15. svibnja 2023. g. Uz prijavu potrebno je potpisati Izjavu o davanju suglasnosti za prikupljanje, obradu i objavu osobnih podataka djece u svrhu sudjelovanja na dječjoj utrci HILEJA koja se nalazi na dnu prijavnice.
Nepravodobne i nepotpune prijave neće se uzeti u obzir.