Zatvori

O nama

Općina Marina – predivna priroda, nedirnute plaže, čisto more i mnoštvo zabave za cijelu obitelj

Kontakt info

WINE EnoGASTRO VIP Event - Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Split sedmu godinu zaredom domaćin WINE EnoGASTRO VIP Event - Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca !

15. ožujka 2023 od 13 do 21 sat, Hotel Amphora, Split

Tradicija koja traje sedmu godinu uz do sada organiziranih 29 eventa diljem Hrvatske se nastavlja. U Splitu će biti to naš 30-ti VIP Event!

I u 2023. godini bit će to sadržajno iznimno bogat i još posebniji WINE EnoGASTRO VIP Event.
Edukativni je to događaj koji je usmjeren na restoratere, hotelijere, ugostitelje te općenito na HoReCa sektor, naš turizam i gospodarstvenike usko vezane uz turizam i ugostiteljstvo.
Pozvani su svi pripadnici spomenutih industrija koji žele ulagati u svoj poslovni razvoj, učiti od vrhunskih međunarodnih stručnjaka, te se poslovno povezati sa mnogim kolegama.

Nakon iznimno dobro posjećenog i vrlo kvalitetnog edukativog eventa u 2022. godini, i ove se godine Wine EnoGASTRO VIP Event održava u vrhunskom ambijentu Hotela AMPHORA u Splitu.

U 2022. godini WINE EnoGASTRO VIP Eventi - konferencije bile su iznimno dobro posjećene, pa je na pet događaja u Rijeci, Novigradu, Zadru, Splitu i Zagrebu okupljeno više od 1800 gostiju iz ugostiteljsko-turističke struke, sudjelovalo je čak 25 govornika i edukatora s 21 različitom temom, a svoje kuharsko umijeće i specijalitete prezentiralo je ukupno više od 30 Chefova - kuharskih majstora. Gosti su se mogli educirati kroz degustaciju 50 različitih lokalnih specijaliteta koja su bila sljubljena s vrhunskim vinima vinara koji su bili partneri evenata.

Ograničen je broj izlagača i daje se veliki naglasak hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma.

Posebnost događaja je i ta da je organizator i u 2023. godini u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim uzvanicima omogućio potpuno besplatno sudjelovanje:

  • besplatan ulaz za uzvanike,
  • besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova),
  • besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije,
  • besplatne enogastronomske edukacije i prezentacije.

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica svi gosti imati priliku degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

Svoju potporu ovom za turizam važnom projektu i ove godine dali su Splitsko - dalmatinska županija, Turistička zajednica grada Splita, Hrvatska turistička zajednica a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede i Grad Split.

Sve informacije o programu, govornicima, izlagačima su na web adresi organizatora www.dantes.biz 
Prijave za sve pripadnike HoReCa industrija za besplatno sudjelovanje u konferenciji primaju se isključivo na info@dantes.biz